(Foto) 8 motive să participi la competițiile sportive “The Best Team” organizate la Complexul VATRA

8 motive să participi la competițiile sportive The Best Team, organizate de Centrul Cultural Vatra, telegraph moldova, 167 de echipe deja participă, sport moldova, 
 

THE BEST TEAM este prima ediție a competițiilor între liceele din întreaga țară și jocuri distractive pentru întreaga familie, care se va desfășura la Complexul Etno-Cultural VATRA pe 19 și 25-26 mai. Organizatorii îți oferă 8 motive de ce trebuie să vii cu familia sau prietenii la competiții:

1. Peste 167 echipe concurente
Zeci de licee din toată țara au răspuns provocării să participe la The Best Team. Copiii vor beneficia de un suport competent de perfecționare a cunoștințelor, a încrederii în sine și a spiritului competitiv într-un cadru prietenos.
 
2. Trasee unice
The Best Team e primul și unicul proiect din țară, care pune la dispoziția ta zeci de jocuri pe traseele cu obstacole, jocuri distractive și competiții pentru orice categorie de vîrstă
 
3. Zona Family
Două zone vor fi amenajate cu mici jocuri distractive pentru părinți și copii, aceștia vor dezvolta spiritul de echipă și o comunicare mai eficientă cu părinții.
 
4. Competiții între vecini/familii/colegi de muncă
Înregistrează-ți echipa în prealabil pînă pe 23 mai, accesând link-ul https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6 și profită de toate traseele cu obstacole.
 
5. Peste 9 competiții
Fiecare copil și adult își va putea descoperi și dezvolta talentele la competițiile de șah, judo, mini-golf, mini-fotbal, tiroliana, tir cu arcul, darts, trânta, arm wrestling.
 
6. Program artistic
În timpul evenimentului de pe scena mare veți putea savura muzica live, interpretată de ansamblurile de muzică autohtone.
 
7. Premii
Și pentru că nu există concursuri fără de premii, performanțele copiilor vor fi apreciate cu diplome, medalii, cupe și premii bănești de la parteneri.
 
8. Discotecă open air
La finalul evenimentului ne vom delecta cu o discotecă în aer liber pentru toți participanții și suporterii acestora.
Pentru înregistrare accesați https://forms.gle/vt6sCCBAJehcKJUr6
 
Detalii despre eveniment găsiți pe www.vatrafest.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/vatrafest/.
Evenimentul este organizat de către A.O Centrul Cultural VATRA în colaborare cu Direcția Municipală pentru Protecția Copilului, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Inspectoratul General de Poliție alături de Admninistrația publică locală și Instituțiile de învățământ.
Total
0
Shares
Total
0
Share