Alte știri

(FOTO) A arătat aproape TOT! O interpreta din Moldova a publicat poze HOT: 8 ani în urmă, a fost mai rușinos

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpreta Diana Grigor, la sfârşitul verii, a realizat o şedinţă foto în care e dezgolită şi susţine că nu este la prima experienţă de acest fel, informează SHOK.md.

„Această fotosesie am făcut-o mai la sfârşit de vară, dar abia acum am publicat aceste poze. Nu este prima experienţă, a venit cu propunerea asta fotograful, la care m-am gândit şi am zis de ce nu!?… că, până la urmă, fotografia tot e o artă şi ca să te dezgoleşti frumos trebuie să poţi.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Nu ştiu de ce lumea undeva se uită sceptic la asta, o domnişoară în costum de baie e ceva normal, dar asta… e cam acelaşi lucru, dar e făcut într-un mod mai artistic, pe care-l vede fotograful. Am avut şi o companie, am râs foarte mult, a fost foarte vesel. A fost cumnata mea cu mine, încă era cu burtică.

Am avut fotosesii şi cu 8 ani în urmă, încă eram tânără, tânără şi am fost dezgolită pentru o revistă. Aici chiar am putut să mă astup, prima dată trebuia să nu astup adică asta a fost mai ruşinos. Fotograful nu m-a văzut dezgolită cu totul”, a spus Diana, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

 

loading...

Comments are closed.