(foto) A fost identificat unul din agresorii muzicanților africani! Este un simpatizant activ al lui Năstase

proteste nastase, muzicanti african proteste, muzicanti batuti proteste, agresivitate proteste, protestatari agresivi, platforma da proteste, proteste primarie, proteste violente, alegeri de primar, validarea primarului

În ciuda faptului că liderii protestelor, Maia Sandu și Andrei Năstase spuneau că cei care au agresat muzicanții africani ar putea fi provocatori inflitrați, internauții au reușit să identifice pe unul dintre aceștia.

Este vorba despre Alexei Lupea, accesând profilul căruia putem ușor să ne convingem de viziunile și simpatiile sale politice. Alexei Lupea are poze de la proteste, chiar are o poză cu președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Alexei Lupea este acel bărbat care a luat geanta cu bani a artiștilor și a aruncat-o în mijlocul drumului. Liderii protestelor și susținătorii acestora au lansat ideea că agresorii muzicanților ambulanți au fost provocatori inflitrați și nu au nimic cu protestele lor.

Amintim că, în seara zilei de 21 iunie, artiștii trupei Tamala din statul african Mali, au fost lovițicu picioarele de către un grup de simpatizanți ai lui Năstase. Aceștia au fost deranjați că micul concert din stradă al tinerilor acoperea strigătele pline de înjurături ale lui Năstase. Poliția a inițiat o anchetă în acest caz și îi caută pe agresori.

Total
0
Shares
Total
0
Share