Alte știri

(Foto) A început un adevărat război între două cele mai sexy femei din Moldova: Totul este legat de bani!

Pinterest LinkedIn Tumblr
A fost surprinzător faptul că topul 100 cele mai sexy femei din Moldova a avut două câștigătoare, însă și mai surprinzătoare este reacția uneia dintre ele. Sanda Țurcan refuză titlul acordat, iar pentru un astfel de gest, femeia are câteva motive pe care le-a expus într-o postare pe Facebook, transmite Perfecte.md.
Aceasta a scris: „Pentru că am intrat într-un joc, regulile căruia păreau să fie clare la început, dar au fost schimbate nici măcar în timpul jocului ca atare, dar la finalul lui, mă văd nevoită să reacționez (deși fără prea mare tragere de inimă) la unele știri, postări ori comentarii de pe Internet. S-a scris despre aceea că aș fi indignată de faptul că, după ce am fost aleasa, DA ALEASă! de fanii mei drept cea mai sexy femeie din Moldova, m-am pomenit, peste noapte, că împart acest loc din top cu o altă participantă la concurs. Și de ce, mă rog, se întâmplă așa? Vreți să știți? Pentru că nu am dorit să achit pentru apariția mea pe coperta VIP Magazin, iar asta înseamnă o sumă deloc simbolică.
 
Pentru claritate, repet: nu consider că este corect să se schimbe regulile jocului în timpul jocului. Deci, nu am fost informată din start, că dacă nu achit pentru apariția pe coperta VIP Magazin, atunci nici nu pot să-mi încurajez fanii să voteze pentru mine, deoarece, chiar dacă ies învingătoare, oricum nu voi fi deținătoarea titlului. Pentru că totul e legat de bani, de achitări pentru servicii de care omul s-ar putea să nu aibă nevoie.
 
Și acum, după ce am fost votată de 20.000 de oameni, mă pomenesc că împart locul cu o participantă care a luat cu 9.000 de voturi mai puține decât mine. Asta, pentru că ea a achitat pentru apariția sa pe coperta VIP Magazin. Și în acest caz, cum procedăm cu ceea ce se cheamă corectitudineși onestitate? Ce poveste le spunem celor 20.000 de oameni care m-au votat pe mine?
 
Și mai jignitoare mi s-au părut afirmațiile pe care Rodica Ciorănica le-a făcut într-un interviu recent. Am înțeles de la ea că o femeie de 30 de ani ori mai mult nu poate concura cu una de 20 de ani. Și atunci de ce acceptați în concurs femei trecute de 30 de ani? Ca mai apoi să le jigniți? Non-sens!!! Ca urmare a acestui lanț de acțiuni deloc demne și frumoase, am decis să returnez coroana mea și să cedez acest titlu inventat de VIP Magazin. Mai ales că nici până acum nu am înțeles de ce în revista doamnei Rodica Cioranică sub numele meu stă indicat și locul întâi, și locul doi.
 
Un lucru să fie clar pentru toți cei ce urmăresc această situație confuză și jenantă, care pe mine mă dezgustă și mă amărăște: ori cu acest titlu, ori fără el, oricum voi rămâne aceeași Sanda Țurcan și nu voi lăsa pe nimeni să-mi folosească numele în interes propriu, să-mi știrbească demnitatea și onoarea, iar acest lucru se referă inclusiv la proprietara revistei VIP Magazin, care m-a mințit și a ascuns adevărul.
 
Ș-apoi, voturile și concursurile sunt o chestie subiectivă. Până la urmă, important este cum ne simțim în suflet și să fim mereu pe primul loc pentru cei dragi. Totuși, în viață, pe lângă valori materiale, trebuie să ținem cont și de onoare, onestitate, corectitudine și loialitate. E tot ce pot comenta la acest subiect. Vă doresc tuturor Sărbatori Luminate!”
 
Amintim că duminica trecută revista VIP Magazin a anunțat clasamentul 100 cele mai sexy femei din Moldova. Pentru prima dată în istoria proiectului, două femei au împărțit primul loc. Este vorba despre femeia de afaceri – Sanda Țurcan și ambasadoarea brandului Guerlain în Moldova – Olivia Manoli.
loading...

Comments are closed.