Alte știri

FOTO // A plătit 150 de dolari să se joace cu un leopard negru, dar a rămas fără scalp și jumătate de ureche

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din Florida a fost mutilat de un leopard negru (panteră neagră), după ce plătise 150 de dolari pentru a beneficia de o „experienţă completă” cu animalul în cuşcă, care să includă joaca, realizarea de poze şi mângâiatul pe burtă al leopardului, informează CBS News, citat de DIGI24.

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

O organizaţie guvernamentală l-a acuzat pe proprietarul animalului de deţinere de animale în condiţii improprii şi de faptul că a permis contactul unei persoane cu un animal extrem de periculos.

Dwight Turner, în vârstă de 50 de ani, care a fost grav rănit de leopard, a spus că nu-l va da în judecată pe proprietar.

Incidentul s-a produs pe 31 august. Dwight Turner i-a cerut lui Michael Poggi, proprietarul leopardului, să se poată juca cu animalul şi să-şi facă poze. Pentru aceasta, i-a oferit lui Michael 150 de dolari.

După ce Michael a descuiat uşa cuştii unde se afla leopardul, Dwight a intrat înăuntru şi s-a aşezat pe o bancă.

Leopardul l-a atacat însă aproape instantaneu, muşcându-l pe bărbat de cap şi de ureche.

Rănile au fost atât de severe încât bărbatul a rămas fără scalp şi fără o jumătate de ureche şi a avut nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

loading...

Comments are closed.