Social

FOTO // Accident grav la Criuleni. O lovitură într-un copac, fatală pentru un bărbat

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 23 octombrie, ora 00.55,  Inspectoratul de poliție Criuleni al IGP  a fost sesizat de o persoană precum că pe traseul Bălăbănești-Dubăsarii Vechi, în satul Mălăieștii Noi, raionul Criuleni, s-a produs un accident rutier.

Imediat la faţa locului s-a deplasat Echipa de Reacționare Operativă a IP Criuleni, care a stabilit că  la intrarea în satul  Mălăieștii Noi, un tânăr de 21 de ani, conducând cu viteză excesivă un automobilul de marcă Honda, având ca pasageri alți doi bărbați de 24 și 26 de ani, în curbă,  a pierdut controlul volanului și s-a inversat,  ulterior,  tamponâdu-se într-un copac de pe marginea carosabilului.

Cei mai mulți moldoveni spun că la prezidențiale îl vor vota pe Igor Dodon (SONDAJ)

În urma impactului, pasagerul de  26 ani,  care se afla pe  pe bancheta din spate,  în urma leziunilor corporale primite, a decedat  pe loc, iar celălalt pasager și șoferul nu au suferit leziuni grave.

Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic de tip DRAGER, în aerul expirat fiind stabilită o concentrație de alcool de 0,64 mg/l.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, în acest caz fiind inițiată o cauză penală pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele.

Bărbatul de la volanul mașinii activează în cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”, la data de 12 octombrie curent solicitând eliberarea sa din funcție, în baza Codul Muncii fiind obligat să mai activeze încă 14 zile. Din ziua depunerii cererii cu privire la încetarea raportului de muncă, acesta nu s-a prezentat la serviciu pe motive de sănătate.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că indiferent de statut, toți suntem egali în trafic și în fața legii, respectiv  fiecare trebuie să poarte răspundere pentru acțiunile sale.

SONDAJ: Cinci partide ar accede în Parlament, dacă duminica viitoare ar fi anticipatele. PSRM este pe primul loc

loading...

Comments are closed.