Social

(foto) Accident grav la ieșirea din Stăuceni! O tânără a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț cu tot cu automobil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident grav a avut loc în această dimineață la ieșirea din comuna Stăuceni. O mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.

Din informațiile pe care le-au comunicat martorii oculari, cauza acestui accident a fost ghețușul și condițiile nefavorabile meteorologice. Internauții scriu că este o insultă la adresa cetățenilor prezența an de an a ghețușului. Aceștia cer ca drumarii să fie mai responsabili de munca lor.

UPDATE: Conform Publika.md, la volanul automobilului care s-a răsturnat era o femeie care a pierdut controlul volanului și a lovit un alt autoturism după care s-a răsturnat în șanț. În mașina care a fost lovită se afla o familie care se îndrepta la funeralii. Bărbatul spune că este următit doar de ghinion în ultima vreme și merge la înmormântarea mamei sale.

Tânăra din vina căreia s-ar fi produs impactul nu a vrut să vorbească cu noi. Aceasta şi-a sunat soţul, care a venit într-un suflet la locul impactului.

La faţa locului s-au deplasat angajaţii Direcţiei de Poliţie Chişinău. Cei doi conducători auto, însă s-au împăcat pe cale amiabilă.

Sursa poze: Ghenadie Șchiopu, Publika.md

loading...

Comments are closed.