Alte știri

FOTO: Accident grav pe traseul Ungheni – Sculeni – Fălești, o copilă de 13 ani a decedat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri seara, 14 octombrie 2019, în jurul orei 21:30, în perimetrul satului Blândești din comuna Sculeni a traseului R16 Ungheni – Sculeni – Fălești, în urma unui grav accident rutiere, a decedat o fetiță de 13 anișori, relatează NEWS.UNGHENI.ORG.

 

Potrivit unor martori oculari, tragicul accident rutier ar fi avut loc în jurul orei 21:30.

Urmare, o fetiță de 13 anișori ar fi decedat și altele 3 au fost transportate de urgență la Spitalul raional Ungheni de către o ambulanță. Toți 3 au fost internați în secția reanimare și necesită 2 necesită a fi operați de urgență.

Aceași sursă ne roagă să notăm că acest sector necesită intervenția urgentă a autorităților pentru instalarea unor perile de protecție și iluminare.

Un alt internaut ne comunică că accidentul tragic a avut loc din motiv că autoturismul se deplasa cu viteză excesivă și nu a reușit să intre în curbă. Urmare, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț.

Oamenii legii spun ca tanarul care se afla la volanul automobilului nu avea permis de conducere.

Potrivit ofiterul de presa al IP Ungheni, Cristina Vicol, totul s-a intamplat aseara, in jurul orei 21:00. Un tanar in varsta de 21 de ani, conducand cu viteza, a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un copac de pe marginea drumului.

NEWS.UNGHENI.ORG amintește  că la 20 septembrie 2018, o fetiță de 9 ani a decedat după ce a fost lovită de un autoturism în acelaș segment al traseului R16 Ungheni – Sculeni

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să investigheze cazul și să se expună asupra circumstanțelor producerii accidentului fatal.

loading...

Comments are closed.