Alte știri

(foto) Accident în centrul Chișinăului. Două automobile s-au ciocnit pe str. București. Oamenii solicită să fie instalați piloni de protecție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un nou accident rutier s-a produs astăzi chiar în inima capitalei. Aproximativ la ora 15:45, un automobil de marcă Toyota s-a ciocnit violent cu un alt automobil de marcă Volvo, după care șoferul Toyotei a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un perete, rupând și stâlpul unui semafor.

Un martor al accidentului, Grigore Stegărescu, a scris pe profilul său de facebook o adresare publică către autorități pentru a instala în zona respectivă bare sau piloni de protecție, deoarece tot mai multe accidente au loc și astfel viața pietonilor este pusă în pericol.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Accident proaspăt pe str. București colț cu str. V. Alecsandri, ora 15.44, 15 iulie 2019. 
Aici regulat au loc accidente rutiere. Inspectoratul Național de Patrulare al IGP Vă rog frumos să Vă sesizați și să aprobați/dați un aviz pozitiv de a se instala niște bare matalice/piloni de protecție în aceasta intersecție. Din câte cunosc, au mai fost solicitări de acest gen.
Zilnic pe aici trec zeci și sute de pietoni, sunt multe oficii în aceasta regiune, toți sunt expuși riscului când traversează această intersecție. 
Când au loc accidente, mașinile sunt proiectate de cele mai multe ori pe trotuar, cu viteză. 
Vedeți aici impactul unui accident de acum 30 min., s-a rupt pilonul cu semafor și a fost aruncat puternic în pragul oficiului unde ne aflăm noi. 
Da dacă era un om acolo, sau aștepta cineva la semafor? 
Mulțumesc!”, a scris Grigore Stegărescu.

loading...

Comments are closed.