(Foto) Accident pe str. Mihai Viteazu din Capitală: Un camion a lovit din spate un automobil 4×4

Care este suma maximă pentru despăgubire, în Moldova, în cazul aplicării procedurii de constatare amiabilă a accidentului, politia chisinau, Comisia Naţională a Pieţei Financiare, cnpf, 

Un autombil de model Toyota RAV4 a fost lovit din spate de un camion de mare tonaj. Accidentul s-a produs astăzi pe str. Mihai Viteazu din Chișinău (în preajma patinoarului Ice Bravo).

Cauza prealabilă ar fi nerespectarea distanței în trafic. Șoferul automobilului 4×4 a oprit regulamentar la culoarea roșie a semaforului, iar camionul din spate cel mai probabil nu a reușit să frâneze. În rezultat, ciocnirea a fost inevitabilă. Poliția va investiga acest caz.

Totodată, pentru a evita accidentele care se produc tot mai frecvent pe străzile Capitalei, agenții de patrulare îndeamnă șoferii să conducă cu prudență și să respecte normele obligatorii ale Regulamentului Circulației Rutiere din Moldova.

Poza a fost postată de către un șofer pe Facebook.

Accident pe str. Mihai Viteazu din Capitală, Un camion a lovit un automobil 4x4, politia moldova, sofer neatent la volan, rcr moldova 

Total
0
Shares
Total
0
Share