Alte știri

(foto) Această femeie are 92 de ani și a anunțat că se lansează în campania electorală pentru alegerile locale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vârsta nu o limitează în niciun fel pe Lily Henderson, femeia de 92 de ani care este din nou în campanie electorală, sperând să câștige alegerile și să-și păstreze locul încă patru ani în Consiliul local din Blackpool.

Ea se luptă din partea partidului Conservator și vrea să câștige în fața candidaților din partea partidul Laburist la alegerile care vor avea loc pe 2 mai în Marea Britanie, potrivit libertatea.ro

Lily Henderson spune că săptămâna trecută s-a operat la ochi și nu a apucat „să-și facă temele”, dar vrea să le transmită oamenilor că este din nou în campanie electorală. „Am fost 30 de ani în consiliu și am 92 de ani, dar aștept cu nerăbdare alegerile. Sunt disperată să reușesc din nou. Ceea ce mă motivează sunt oamenii și ador Blackpool, orașul pe care l-am adoptat”, spune femeia.

Cea mai în vârstă consilieră speră ca oamenii să aibă suficientă încredere pentru a o alege din nou. Ea a fost aleasă în anul 2000 consilier pentru Highfield și a fost primar al orașului Blackpool pentru trei ani. În anul 2005, ea a primit un premiu pentru contribuția ei în sectorul de voluntariat.

loading...

Comments are closed.