Alte știri

FOTO // Acești adolescenți au evadat din penitenciarul de la Goian

Pinterest LinkedIn Tumblr

UPDATE, 6 mai 2021, ora 17:34: 2 dintre deținuții evadați din Penitenciar au fost reținuți în preajma localității Buciușca din raionul Rezina.

La moment sunt întreprinse măsuri pentru localizarea și reținerea și celui de-al treilea.

Știrea inițială:

Trei adolescenți au evadat marți seară de la penitenciarul nr. 10 din Goian. Este vorba despre trei băieți cu vârste de 17 ani. Aceștia au deteriorat gratiile de la fereastra din baie, după care au sărit peste edificiile de pază, scrie tv8.md

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, unul dintre adolescenți era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare, altul avea de ispășit un an și 4 luni de privațiune de libertate, în timp ce al treilea a fost condamnat la 10 ani de pușcărie.

Oameni legii au organizat filtre în localitățile din raza penitenciarului nr. 10, pentru a-i reține pe deținuții fugari. Pentru fapta săvârşită, suplimentar la pedeapsa pe care o ispăşesc, deținuții riscă alți ani de închisoare pentru „Evadarea din locurile de detenție”.

Persoanele care dețin informații despre locul aflării deținuților pot anunța oamenii legii la numerele de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450.

loading...

Comments are closed.