FOTO // Aflat la Moscova, Ilan Șor s-a întâlnit cu activul echipei sale

Politicianul și filantropul Ilan Șor a avut prima întâlnire la Moscova cu activiștii echipei. Astfel de dialoguri cu participarea coechipierilor sunt deosebit de necesare acum.

“Locul ales este logic: am vorbit în repetate rânduri despre importanța legăturilor de parteneriat cu Rusia. Aceasta este prielnică atât geografic, cât și istoric. Colegii au făcut multe lucruri utile Moscova, am discutat mult, am ajuns la decizii importante. Am vizitat, de asemenea, forumul expozițional ”Rusia”. A fost un eveniment grandios. Ar trebui să tindem și noi spre o asemenea grandoare și rigurozitate în ceea ce privește planurile noastre și realizarea obiectivelor pe care le avem”, a spus Șor.

În cadrul întâlnirii am discutat despre viitoarele alegeri. Parcurgerea cu succes a acestora este una dintre sarcinile semnificative pentru echipă. “Evident, autoritățile vor încerca să ne încurce, ca și până acum. Dar ne pregătim serios. Am devenit mai puternici. Tot mai mulți oameni ne susțin. Ei văd succesele noastre”, crede Ilan Șor.

Autoritățile moldovenești încearcă să facă din Moscova un dușman. Dar echipa Șor nu obosește niciodată să arate avantajele cooperării cu Rusia. Este evident că, în circumstanțele actuale, UE este o fantomă, în care Moldova nu va putea funcționa pe deplin. Dar există o cale de ieșire – să cooperezi cu cei cu care deja sunt stabilite legături reale.

“Noi propunem un curs clar de cooperare cu Uniunea Economică Eurasiatică. Pentru a ieși din criza în care țara a fost împinsă de regimul Sandu-PAS, este nevoie de un progres. Asta înseamnă Uniunea Economică Eurasiatică. Și trebuie să restabilim parteneriatul, relațiile de cooperare distruse de acest regim. UEEA este o uniune economică, nu o alianță militară, pe care Sandu o impune țării”, a spus Șor.

Regimul PAS a ruinat Moldova, a făcut-o dependentă de Occident, a distrus industria și fermele. Acum, țara trebuie să se întoarcă spre piețele tradiționale, unde toate produsele moldovenești sunt cunoscute și îndrăgite.

Politicianul a amintit experiența de succes a echipei sale în implementarea proiectelor de infrastructură și sociale în Orhei, Taraclia și Găgăuzia. Cu un astfel de bagaj și o mare încredere a cetățenilor, echipa va putea trece peste toate încercările și va putea continua să lucreze pentru țară.

“Ne așteaptă o luptă serioasă și multă muncă. Principalul lucru este că avem o mulțime de oameni care gândesc la fel, ei, ca și noi, își iubesc țara și sunt gata să-și folosească talentele, experiența și cunoștințele în beneficiul unei Moldove puternice și independente”, este sigur Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share