FOTO // Agenția Proprietăților Publice transferă 5 imobile către Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare

Guvernul a luat o decizie importantă în direcția unei agriculturi mai sustenabile. Cinci bunuri imobile din administrarea Agenției Proprietății Publice, gestionate de Î.S. ”Stațiunea tehnologică pentru irigare Ștefan Vodă” au fost transferate în administrarea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, pentru gestiunea Agenției Naționale de Îmbunătățire Funciară.

Aceste proprietăți includ trei construcții de serviciu și hidrotehnice din satul Talmaza, precum și o stație de pompare și un bazin de compensare din satul Ciobruciu, raionul Ștefan-Vodă. Inițiativa subliniind angajamentul autorităților în promovarea utilizării eficiente a resurselor de apă.

Roman Cojuhari, director general al Agenției Proprietății Publice, a subliniat importanța deciziei: „Prin această colaborare între instituțiile statului și Asociațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigații, facem un pas semnificativ spre o agricultură mai sustenabilă. Acest demers contribuie semnificativ la valorificarea infrastructurii hidroameliorative și confirmă sprijinul statului pentru agricultură.”

Total
0
Shares
Total
0
Share