(foto) Ajută-l pe Liviu să trăiască! Tânărul are cancer la colon și mare nevoie de ajutorul nostru

Liviu Grosu, este un tânăr de 23 de ani, care se confruntă cu  o boală foarte grea. El a fost diagnosticat cu cancer la colon de gradul 4 cu aproximativ un an în urmă. Tânărul a plecat în Statele Unite pentru a-și crea un viitor de vis, dar a ajuns să lupte cu cel mai mare dușman din viața sa, cancerul.

Anunțul în care este cerut ajutorul oamenilor, a fost postat de către verișoara sa, care se află și ea în Statele Unite ale Americii, dar în alt oraș. Aceasta povestește că tânărul în vârstă de 23 de ani, a petrecut mult timp vizitând diferiți medici, pentru a afla motivul durerilor sale, care deseori era motiv de insomnie. Acesta a mers la colonoscopie, iar analizeze au devenit cel mai grav coșmar din viața sa, i-a fost găsit cancer la colon de gradul 4.

Când avea 20 de ani, tânărul a mers în SUA pentru a-și construi un viitor mai bun, iar peste doar doi ani, s-a ciocnit cu această boală dificilă. Este singur în Seattle, verișoara sa se află în New York. Medicii au sperat că se poate de rezolvat problema printr-o intervenție chirurgicală sau chimioterapie, dar cancerul s-a răspândit în organism, acaparând și alte organe. Chimioterapia este ultima sa șansă, medicii speră că e posibil de a-i salva viața.

A venit în SUA pentru cu multe speranțe, dar acum, la 23 de ani, fiind încă copil s-a ciocnit cu o boală atât de grea, iar șansele ca planurile sale să se îndeplinească, în fiecare zi sunt tot mai mici.

Verișoara lui Liviu roagă toată lumea să ajute cu ce poate, pentru că această boală poate fi învinsă cu ajutorul oamenilor cu suflet mare.

O donație pentru Liviu Grosu poate fi făcută pe platforma Gofundme. 

Total
0
Shares
Total
0
Share