Alte știri

FOTO // Al 3-a avion din flota HiSky a ajuns astăzi la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Al 3-lea avion din flota HiSky a ajuns în această seară pe Aeroportul Internațional Chișinău, pregătit să transporte pasageri din Republica Moldova și România, conform destinațiilor prestabilite și curselor charter.

“YR-BEE – al treilea avion din flota HiSky – a aterizat în această seară pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Ploaia și-a lăsat culorile gri după deal și ne-a desenat pe cer o “poartă colorată”…. Ăsta DA “bun venit”!”, a anunțat operatorul avia.

În luna martie curent, HiSky anunța un nou contract cu Air Lease Corporation – o companie lideră pe piața leasing-lor avia, cu un portofoliu investițional de peste 22 miliarde USD. Este vorba despre achiziția în regim dry-lease a celei de-a treia aeronavă din flota HiSky.

Avionul de model A320 a fost asamblat în 2014.

„Suntem încântați să anunțăm livrarea celui de-al treilea avion către HiSky”, a declarat David Beker, Vice President and Head of Aircraft Sales & Trading at Air Lease Corporation. „Echipa noastră este onorată de faptul că echipa HiSky a ales să colaboreze exclusiv cu ALC pentru a-și lansa compania aeriană în acest an deloc ușor pentru industrie aviatică. Noi credem că HiSky are mari perspective de dezvoltare și șansa unui succes de durată”.

Cel de-al treilea avion care a intrat în flota HiSky are 180 de fotolii, toate noi și confortabile!

„Suntem mulțumiți de progresul operațiunilor noastre și de răspunsul pe care l-am obținut pe piețele noastre de bază. Recent, am lansat vânzările și zborurile de pe baza noastră din Chișinău, Moldova, iar acum suntem la o săptămână distanță de a începe operațiunile de zbor în a doua noastră bază – Cluj, România. Suntem recunoscători companiei Air Lease Corporation, partenerul nostru de încredere, care are soluții și expertiză adecvată pentru a ne susține dezvoltarea”, afirma în martie comandantul Iulian Scorpan, directorul general al HiSky, între-timp fiind și cursa de la Cluj.

Amintim că HiSky are în flotă alte două aeronave – un Airbus A320 cu 180 de locuri și un Airbus A319 cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani.

loading...

Comments are closed.