(foto) Alina Zotea a publicat o poză cu “Ядебил” pe facebook! Ce a motivat-o pe deputată să facă acest gest

alina zotea, deputati pl, zotea parcare neregulamentara, zotea stopham
 

Deputata PL, Alina Zotea, s-a indignat azi vizavi de un poriect de lege propus de către deputații PSRM în Parlamentul Republicii Moldova.

“După ce și-au ”îndeplinit” promisiunile din campania electorală referitor la mărirea pensiilor și salariilor, învățământ și servicii medicale gratuite, întoarcerea miliardului, etc., PSRM încearcă printr-un proiect de lege să interzică importul medicamentelor dacă informația de pe ambalaj nu va fi scrisă obligatoriul în limba rusă”, a scris Alina Zotea pe facebook. 

În prezent, legislația prevede că informaţia de pe ambalajele medicamentelor produse de către producătorii autohtoni se expune în limba de stat sau în limba de stat şi în una din limbile de circulaţie internaţională, iar în cazul medicamentelor de import – în limba de stat sau în una din limbile de circulaţie internaţională.

“Socialiștii nu menționează despre costurile suplimentare de înscriere obligatorie în limba rusă a informației de pe ambalajele medicamentelor care se vor regăsi obligatoriul în costurile finale iar cheltuielile vor fi puse pe seama oamenilor”, mai spune Zotea.

Deputata a anexat la mesaj acest document plus poza medicamentului “Ядебил”.

alina zotea facebook

alina zotea facebook

 

Total
0
Shares
Total
0
Share