Politic

(Foto) Andrei Năstase surprins a doua oară ținându-se de mână cu o colegă de partid! Ce va spune soția sa?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, deși se declară un mare familist, totuși a fost surprins în public ținându-se mână cu Inga Grigoriu, colega sa de partid. Iar acest lucru se întîmplă în timp ce soția și cei trei copii ai lor se află în Germania.

Bloggerul Eugen Luchianiuc a postat azi un articol în care este arătată o poză clară cum Năstase și Grigoriu merg pe o stradă ținându-se de mână și privindu-se romantic unul pe altul.

„Eu am mai scris-o și nu îmi e lene să repet, politicienii care se promovează drept mari familiști trebuie întrebați de sănătate atunci când sunt întrebări referitor la familismul lor. Așa a a fost în cazul lui Filat, așa trebuie să fie și în cazul urmașului acestuia – Andrei Năstase. Așa trebuie să fie și în cazul celor de la conducere în cazul în care se promovează intensiv familismul acestora.

Iată o nouă fotografie a lui Andrei Năstase ținând-o de mână pe Inga Grigoriu, cea, care cu orice ocazie, sare în apărarea șefului de partid (vroiam să scriu stăpân de partid, dar acolo alții dețin partidul)”, a scris Eugen Luchianuc.

Andrei Năstase surprins a doua oară ținându-se de mână cu o colegă de partid, inga grigoriu, ce va spune soția sa, platforma da, pas maia sandu, ppda, familia nastase

„Risc să vă amintesc, repetat, că Andrei Năstase pe lângă faptul că afirmă că trăiește din îndemnizația germană a copiilor se și promovează intensiv drept mare familist deși trăiește singur în Chișinău”, a mai scris Luchianiuc, fâcând trimitere la o știre de pe Jurnal.md.

Nu este prima dată când Andrei Năstase și Inga Grigoriu sunt surprinși împreună. La sfîrșitul lunii iulie curent, jurnalistul Vadim Ungureanu a publicat o altă poză în care liderul Platformei DA și subalterna lui se țineau de mână la fel de pasional.

ingra grigoriu, andrei nastase, platforma da, nastase curvar
Nastase și Grigoriu la Ungheni – iulie 2018
loading...

Comments are closed.