Politic

(foto) Andrian Candu a marcat Ziua Drapelului de Stat într-un mod inedit. Fiica Veruța a insitat să-i picteze un tricolor pe obraz

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 27 aprilie, ca în fiecare an, în Republica Moldova este marcată Ziua Drapelului şi a Stemei de Stat, simbolurile oficiale ale suveranităţii şi independenţei. Cu acest prilej Președintele Parlamentului Andrian Candu a postat un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook însoțit de mai multe poze de familie.

„Istoria este ca o ștafetă – noi suntem cei care povestim copiilor despre tradiții, cultură, strămoși. Atât cât am citit, ne-am instruit sau am aflat de la părinții noștri. Și mai ales atât cât simțim. Mă strădui să discut cu picii mei despre toate, iar astăzi, după ce le-am explicat că este Ziua Drapelului, Veruța a ținut cu tot dinadinsul să mi-l picteze pe obraz. Drapelul este istoria noastră, copiii sunt viitorul nostru, iată de ce ziua de 27 aprilie trezește în mine un sentiment de mândrie – identitatea națiunii noastre este în mâinile copiilor noștri. Felicitări!”, a declarat Andrian Candu.

andrian candu, pdm, ziua drapelului moldova 2018

fiul lui candu, pdm plahotniuc, republica moldova, tricolor

familia candu, pdm, republica moldova, parlament, ziua tricolorului, plahotniucTelegraph amintește că Ziua Drapelului de Stat a fost instituită de Parlamentul de la Chișinău la 23 aprilie 2010. Tricolorul a fost desemnat oficial drapel de stat pe 27 aprilie 1990 de către deputații primului Parlament, fiind arborat în aceeași zi pe clădirea forului legislativ.

loading...

Comments are closed.