FOTO // Angajații Serviciului Vamal, asistați de câinele specializat, au depistat 30 000 de țigarete și dispozitive de încălzire a tutunului

Vameșii de la Giurgiulești, asistați de câinele specializat, au depistat peste 30 000 de țigarete și dispozitive de încălzire a tutunului. Bunurile erau ascunse în pereții laterali ai unui autocamion, care transporta mărfuri în regim de tranzit din Federația Rusă în Bulgaria, transmite Telegraph.md

Cazul a fost înregistrat la ieșire din țară. Fiind întrebat dacă în mijlocul de transport sunt și alte bunuri decât cele indicate în documente, bărbatul a afirmat că nu are nimic de declarat.

În cadrul controlului de specialitate, vameșii au redirecționat mijlocul de transport spre scanare, implicând și câinele de serviciu. Analizând imaginile, angajații Serviciului Vamal au observat niște obiecte suspecte în pereții laterali ai cap-tractorului.

Suspiciunile vameșilor au fost confirmate după ce aceștia au demontat spațiile menționate, din care au extras 30 000 de țigarete de marca Heets și 30 de dispozitive de încălzire a tutunului.

Conform informațiilor preliminare, acestea urmau să fie comercializate pe piața neagră din UE.

Ca urmare, autocamionul a fost indisponibilizat, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării. Cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Citește și: Astăzi este Ziua mondială de prevenire a suicidului. Cu ce apel a venit Inspectoratul General al Poliției

Total
0
Shares
Total
0
Share