Externe

(foto) Are 25 de ani, dar arată ca un copil de 12 ani. Boala cruntă de care suferă acest tânăr

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Polonia care a rămas captiv în trupul unui copil de 12 ani a descris durerea constantă pe care o trăiește din cauza bolii grave de care suferă.

Tomasz Nadolski suferă de o boală genetică cunoscută sub numele de boala Fabry, care afectează rinichii, inima și pielea. De asemenea, cauzează acumularea unui tip de grăsime, ceea ce înseamnă că organismul nu poate metaboliza moleculele grase, transmite ProTV.

Am 25 de ani și aș vrea să arăt ca un bărbat de vârsta mea. Urăsc băiatul pe care îl văd în fiecare zi în oglindă, pentru că nu sunt eu”, spune Tomasz.

Tânărul a simțit primele simptome încă de când avea 7 ani. Acesta începând că aibă vărsături după fiecare masă și a început să aibă dureri groaznice de stomac. Medicii nu au reușit să afle ce este în neregulă cu el, spunând că problemele sale ar fi mai degrabă mintale. De atunci, susține Tomasz, relația cu familia a început să devină tensionată, scrie metro.co.uk.

Când sunt acasă, prefer să stau în camera mea și să-mi petrec timpul singur. Mă simt singur și fără suport din partea familiei”, spune tânărul, care susține că această boală îi afectează fiecare zi din viață, pentru că nimeni nu-i ia în serios vârsta reală.

Tomasz primește o pensie lunară de 160 de lire sterline, în timp ce medicamentele de care are nevoie costă 170.000 de lire sterline pe an.

loading...

Comments are closed.