Social

(foto) Armata sovietică a trecut Nistrul și a distrus dușmanul. Se întâmplă în Transnistria anului 2018

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trupele paramilitare ale regimului separatist de la Tiraspol au exersat din nou forțarea râului Nistru, acum sub pretextul reconstrucţiei unei bătălii din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Potrivit NOVOSTIPMR, exercițiul de forțare a râului a avut loc la Tiraspol. Sursa nu precizează dacă la așa-numitul „festival patriotico-militar” – cadrul căruia a avut loc exerciţiul – au participat și trupele ruse de ocupație, staționate ilegal în Transnistria. Dar simbolistica rusă se remarcă, în imagini, pe uniformele militarilor, transmite deschide.

De asemenea, se pot vedea mai mulți copii implicaţi în exerciţiul menţionat. Cel mai probabil, este vorba de elevii Şcolii suvoroviste, care, în ultima perioadă, sunt antrenați de către trupele ruse de ocupație.

„Festivalul” s-a desfășurat în prezenţa liderului grupării secesioniste, Vadim Krasnoselski.

Imaginile denotă că militarii sunt înzestrați cu echipament și armament de ultimă generație. Acest echipament este utilizat de către trupele speciale în Siria și Ucraina. Este vorba despre echipamentul de asalt de ultimă generație (AK 100, AK 105) și de echipamentul special individual, purtat în Federația Rusă doar de serviciile speciale: ale Ministerului de Interne sau Ministerului Apărării.

loading...

Comments are closed.