Alte știri

(foto) Așa își parchează automobilul Ion Duca, candidatul Partidului Nostru pe circumscripția 33

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Duca, candidatul Partidului Nostru pe circumscripția 33 a fost surprins parcând chiar în fața scării unui bloc de locuit. Poza care demonstrează impertinența candidatului pentru funcția de deputat ne-a fost expediată de către un cititor.

În pozele trimise la redacția noastră, automobilul lui Duca apare parcat chiar în fața ușii de la intrare în bloc, astfel creînd disconfort locatarilor, comportament demn de un ales al poporului.

Circumscripția cu numărul 33, din suburbiile Chișinăului, se presupune că va fi una din cele mai spectaculoase. Principalii favoriți sunt Andrei Năstase, președintele Platformei DA și deputatul democrat Constantin Țuțu. Printre candidați se regăsesc și directorul liceului Gheorghe Asachi din Chișinău, Boris Volosatîi, dar și fiul marelui poet Grigore Vieru, Călin Vieru.

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

loading...

Comments are closed.