Social

FOTO // Asfalt de Monaco în varianta (Ș)Orhei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

”Orheiul devine un „Monaco moldovenesc”, așa cum a promis Șor. Strada centrală a orașului – renovată în întregime”, scrie Primăria Orhei pe pagina web oficială.

”Strada Vasile Lupu, artera principală a mun. Orhei, a fost inaugurată festiv azi, după ce a fost renovată complet. La ceremonie au participat oficiali locali și raionali, deputați și cetățeni. Tot astăzi au fost inspectate lucrările de renovare a străzii Unirii – o altă arteră importantă a orașului, urmând să fie renovată infrastructura rutieră și în alte zone ale localității”, mai transmite administrația publică locală.

Șeful statului vine cu un mesaj pentru Maia Sandu și Andrei Năstase: „Plahotniuc vă va juca și pe urmă vă va distruge. Acesta este scopul”

În realitate, asfaltul de pe str. Vasile Lupu a fost așternut peste drumul vechi, fiind efectuate lucrări absolut necalitative și doar de ochii lumii. Aceasta se demonstrează și prin imaginile de mai jos:

Potrivit unui martor ocular, asfaltul de pe str. Vasile Lupu din Orhei a fost spălat după ploaia de ieri, iar azi dimineață a fost cârpit în regim de urgență. O dovadă este și surprinderea utilajelor grele în zona unde ”asfaltul de Monaco” a fost luat de ape și dus în josul Orheiului:

Igor Dodon, despre încercările PAS-PPDA de a negocia cu PRO MOLDOVA: ”Dacă cineva dorește să se lege cu Diavolul, veți pleca în iad împreună cu el”

loading...

Comments are closed.