Alte știri

FOTO // Astăzi, punctul mobil de vaccinare se află la intrarea în Rezervația Cultural – Naturală „Orheiul Vechi”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, punctul mobil de vaccinare se află la intrarea în Rezervația Cultural – Naturală „Orheiul Vechi”, informează Telegrah.md, cu referire la comunicatul Ministerului Sănătății.

”Împreună oprim pandemia” Haideți să descoperim, să ne bucurăm de frumusețea Rezervației Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” şi în acelaşi timp să ne vaccinăm, să oprim pandemia. Vă așteptăm astăzi până la ora 17:00”, este mesajul Ministerului.

De menționat că, până la această oră, peste 50 de persoane au fost vaccinate împotriva virusului.

„Am venit sa vizităm Orheiul Vechi şi mă bucur că mă pot vaccina în acelaşi timp. Cu cat mai multe puncte de vaccinare, cu atât mai bine”, Elena Leşcenco.

„Am decis să îmbinăm utilul cu plăcutul. Am venit să vizităm Orheiul Vechi şi în acelaşi timp am aflat că ne putem vaccina împotriva COVID-19. Am venit tocmai de la Bender”, a spus Ardeleanu Galina.

„Sunt de aici din Butuceni. Am aflat de la administratorii pensiunilor că ne putem vaccina astăzi în cadrul rezervației şi am decis să o fac. E bine să se vaccineze toata lumea şi să oprim această pandemie”, a spus Lidia Velimarskaia.

Punctul mobil de vaccinare se află la intrarea în Rezervația Cultural – Naturală „Orheiul Vechi”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi persoane stând josAr putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liberAr putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane stând josAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând josAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând josAr putea fi o imagine cu copac şi iarbă

loading...

Comments are closed.