(foto) Atelierul de confecții și textile a Universității Tehnice din Moldova a fost renovat

universitatea tehnica, utm facultati, prorector utm, dinu turcanu, utm ateliere, facultatea de textile si poligrafie

Atelierul de confecții textile al Facultății Textile și Poligrafie de la Universitatea Tehnică din Moldova a fost renovat. În acest sens a fost postat pe site-ul UTM-ului un comunicat de presă, insoțit de poze de la atelierul proaspăt renovat, unde studenții deja par să se fi acomodat.

În perioada septembrie, 2018 – ianuarie, 2019 a fost transferat (blocul 4, aula 4-34) și renovat atelierul de confecții textile a Facultății Textile și Poligrafie a Departamentului DTTP, se spune în comunicatul de presă publicat pe siteul Universității Tehnice din Moldova.

Reprezentanții Facultății Textile și Poligrafie aduc sincere mulțumiri administrației UTM pentru susținerea și implicarea în procesul complicat dar atât de necesar unui proces de studiu calitativ și eficient.

În atelierul renovat zilnic au loc ore de lucrări de laborator la disciplinele de specialitate, tot aici studenții confecționează produsele textile din cadrul Proiectelor de An, colecțiile vestimentare din cadrul Proiectelor de Licență, cât și alte activități individuale din cadrul programului Tehnologia și Designul Confecțiilor Textile.

Acum studenții cât și cadrele didactice se bucură de un spațiu de creație luminos si bine amenajat cu cele necesare unui proces de creație.

Total
0
Shares
Total
0
Share