FOTO // Atmosferă incendiară la Orhei, de Revelion! Mii de oameni au întâmpinat noul an într-o atmosferă de poveste

Atmosferă incendiară la Orhei, de Revelion! În noaptea dintre ani, mii de oameni și-au dat întâlnire la OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară, și au întâmpinat, într-o atmosferă de poveste, anul 2022. Oamenii au cântat, au dansat împreună și s-au bucurat în cadrul unui concert de excepție susținut de mai mulți interpreți autohtoni. Surpriza serii a fost renumita trupă din România, 3rei Sud Est, care a încântat publicul cu hiturile celebre. De asemenea, au urcat pe scenă trupa Doredos și interpreta Diana Stoica.

Și în acest an, Orheiul a devenit capitala distracției și bunei dispoziții. Emoții pozitive, muzică, voie bună și un show excepțional cu focuri de artificii – toate acestea au făcut din OrheiLand un paradis, unde visurile se împlinesc în noaptea dintre ani. Pe scena de la OrheiLand au urcat și oficialii orașului și raionului Orhei, care le-au transmis oamenilor mesaje de felicitare la trecerea dintre ani.

„Vreau să vă urez multă sănătate, mult succes, liniște și pace în familiile dumneavoastră, copilașii și nepoții să vă fie sănătoși, vă urez ca noi toți, care ne-am unit în inima Moldovei, sub protecția codrilor, să mergem cu capul sus înainte și să dezvoltăm nu doar municipiul și raionul Orhei, dar și întreaga Moldova. La mulți ani, Orhei, la mulți ani Moldova”, a declarat Pavel Verejanu, primarul municipiului Orhei.

„Dragii mei, pentru anul 2022 trebuie să ne umplem cu multă răbdare, multă energie, pentru că avem foarte multe lucruri frumoase să facem împreună. Este important să înțelegem că lucrurile frumoase abia încep pentru Republica Moldova și pentru raionul și municipiul Orhei. Tot ce este mai frumos abia începe, dragii mei, iar viitorul copiilor noștri depinde doar de noi, depinde de echipa lui Ilan Șor din Orhei și ne mândrim cu acest fapt, ne mândrim astăzi, atunci când ne uităm în urmă, cu străzi reparate, cu grădinițe amenajate, cu iluminare stradală în tot raionul Orhei, fiind singurul raion din țară care are acoperire sută la sută cu iluminat stradal. În continuare, vom lupta și vom învinge. La mulți ani, vă iubim și Doamne-ajută în toate!”, a adăugat Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei:

Cu un mesaj de felicitare a venit și deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

„Vă urăm ca în anul care vine să fiți sănătoși și fericiți. În rest, să știți că Ilan Șor și echipa noastră vă suntem alături și vom face tot posibilul să contribuim mult la schimbarea radicală a vieților dumneavoastră și a condițiilor dumneavoastră de trai. Pentru că meritați o viață mai bună! Orheiul este simbolul luptei, a speranței. Noi parcă suntem pe altă planetă, în sensul bun al cuvântului. Pentru că toată țara se confruntă cu probleme foarte mari, dar la noi, datorită grijii echipei lui Ilan Șor, noi parcă nu simțim criza socială și economică. Dragii noștri orheieni, vă mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ați oferit și în acest an. Oriunde am fi, întotdeauna simțim sprijinul dumneavoastră. Anul 2021 a fost destul de greu și complicat, dar am reușit, ne-am descurcat datorită vouă. Sunteți motivația și inspirația noastră pentru a lupta în continuare. Suntem siguri că în 2022 vom obține victorii importante, pentru că împreună suntem puternici. La mulți ani!”, a declarat Marina Tauber.

Și președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, le-a transmis moldovenilor un mesaj de Revelion, de pe scena de la Orheiland. Potrivit lui, anul 2021 nu a fost unul ușor, a început cu încredere și speranță într-un viitor luminos, mulți au crezut sincer în schimbare, dar s-a încheiat cu o dezamăgire profundă. El a precizat că, în pofida acestor mari așteptări pe care le-au avut oamenii la început de an, până la urmă totul s-a dovedit a fi o simplă iluzie, deoarece moldovenii au rămas singuri în fața greutăților.

„Din păcate, am rămas să luptăm pe cont propriu în lupta cu pandemia, cu scumpirile, cu crizele în toate domeniile, cu care ne-am confruntat de-a lungul acestui an”, a declarat politicianul.

El a reiterat că Republica Moldova nu trebuie să se ghideze după ce i se dictează, ci să meargă pe propria sa cale.

„Dragi prieteni, haideți să lăsăm toate supărările în anul care s-a încheiat. Să începem Anul Nou cu încredere și speranțe într-un viitor frumos și fericit! Să avem încredere în sine, să încetăm să acordăm atenție la ordinele care vin fie din Est, fie din Vest. Țara noastră are propria cale. Eu vreau să mă raportez la copiii și bătrânii noștri, la tineri, la învățători, la medici, la întreprinzători și toți cei care trăiesc în țara noastră și cunosc problemele ei. Vreau să mă raportez la ei și lor să le creez condiții de viață, acasă, în țara noastră. Eu cred că Moldova are propria sa cale și suntem obligați să construim un stat frumos, care să le asigure cetățenilor fericire și bunăstare. Indiferent de greutățile și provocările din anul trecut, trebuie să fim uniți, pentru a învinge toate greutățile și nereușitele. La mulți ani! Bun venit 2022!”, a adăugat Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share