Social

(Foto) Avea viteză prea mare! Un șofer de 21 de ani a intrat cu mașina într-un magazin din Anenii Noi

Pinterest LinkedIn Tumblr

O mașină a intrat direct într-un magazin în apropiere de satul Chetrosu, raionul Anenii Noi. Totul s-a întâmplat în dimineața de azi, 21 noiembrie, în jurul orei 08:00.

Cauza preliminară a accidentului rutier ar fi viteza excesivă. Însă, totodată, șoferul refuză să i se colecteze probe de sânge pentru a depista dacă se află sau nu în stare de ebrietate narcotică sau alcoolică. În acest sens, a fost pornit un dosar penal, scrie Realitatea.md. 

Potrivit legii, împotrivirea de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical se pedepsește cu amendă de până la 50.000 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Silvia Vetcu, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, a declarat că accidentul rutier a avut loc pe traseul Chișinău-Anenii Noi, KM 18. La volanul mașinii de marcă Toyota se afla un tânăr de 21 de ani.

regulamentul circulatiei rutiere, Un șofer a intrat cu mașina într-un magazin de la Anenii Noi, accident rutier, republica moldova politia, viteza la volan,

loading...

Comments are closed.