Alte știri

(foto) Avioanele private ale fotbaliștilor! În ce condiții zboară Rooney, Messi, Ronaldo și alte staruri al sportului rege?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fotbaliștii au salarii uriașe pe care le cheltuie după bunul lor plac. Deși presupun cheltuieli imense, avioanele sunt cumpărate de către unii fotbaliști de performanță. Vă povestim despre fotbaliștii ce au în proprietate un avion privat.

Paul Pogba (Manchester United)- Gulfstream G280 (cost: 20.4 milioane de euro)

Pogba și-a creat un brand propriu și recent a ieșit pe teren în încălțămintea produsă de propria sa firmă. Are și un avion privat care poartă numele brandului său.

Zlatan Ibrahimovici (Los Angeles Galaxy)- Cesna Citation Longitude (cost: 23.8 milioane de euro) 

Avionul a fost prezentat publicului larg în anul 2016, după un an unul din ele a fost scos la vânzare și imediat a fost cumpărat de Zlatan. Avionul impresionează și în interior dar și din exterior, are scaune învelite cu piele pentru a-i permite suedezului să se relaxeze.

Lionel Messi (Barcelona)- Embraer Legacy 650 (cost: 28,3 milioane de euro) 

Messi este cunoscut pentru faptul că iubește confortul, iar avionul doar confirmă acest lucru. Embraer Legacy are 14 locuri dar cel mai important avantaj al său este că suportă fără probleme un bagaj de 1135 kg. Leo împreună cu familia sa poate lua tot ce are nevoie pentru o odihnă fără griji.

Gareth Bale (Real Madrid)- Cessna Citation XL Plus (cost: 13 milioane de euro) 

Avionul a fost procurat de fotbalistul galez imediat după transferul la Real Madrid. A intrat în clubul celor care au încredere în compania Cessna.

Neymar (PSG)- Embaer Legacy 450 (cost: 17.5 milioane de euro)

Brazilianul deține unul din cele mai scumpe avioane de bussines-class. Un alt lucru cu care se poate lăuda Neymar este o camera cu lumină infraroșie care permite o vizibilitate mai bună în timpul zborului.

Wayne Rooney (Everton)- Dassault Falcon 900LX (cost: 12 milioane de euro)

Avionul luxos al atacantului legendar englez de mulți este văzut ca o adevărată operă de artă. Pe lângă exteriorul de o frumusețe rară, Falcon-ul lui Wazza are un consum mai mic din cauza motorului revoluționar.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid)- Gulfstream G650 (cost: 31.7 milioane de euro)

Cel mai rapid dar și cel mai scump avion din listă îi aparține atacantului portughez. Poate transporta 2950 de kg, 18 persoane dar important că este foarte rapid și confortabil.

loading...

Comments are closed.