(foto) Avocata lui Petic îi cere cu disperare lui Năstase să pună capăt atacurilor asupra sa din partea activiștilor PPDA

angela istrate, blocul acum, circumscriptia 22, liviu vovc, gheorghe petic

Angela Istrate, care activează în momentul de față ca avocat al activistului Platformei DA, Gheorghe Petic, a venit pe pagina sa de Facebook cu o rugăminte către conducerea Partidului Acțiune și Solidaritate și Platforma DA. Istrate cere ca liderii opoziției să își convingă susținătorii să înceteze atacurile.

Avocata povestește că drept motiv pentru hărţuială a servit decizia de a candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Aceasta a cerut lui Andrei Năstase și Maiei Sandu să pună capăt linșajului declanșat de susținătorii fideli a acestora.

“Intervin cu cerinţa de a vă expune public şi a opri atacurile de pe reţelele de socializare, la adresa mea şi a soţului meu, de către unii membrii al Platformei DA şi susţinători al acesteia, care denigreaza numele meu si a familiei mele, pentru faptul ca am candidat la alegerile Parlamentare din 24 februarie 2019.” scrie aceasta pe Facebook.

Istrate mai scrie că atât Năstase, cât și Maia Sandu sunt la curent cu comportamentul propriilor susținători, dar nu intervin cu nimic pentru a opri denigrările și ofensele aduse ei personal dar și soțului ei, care printre altele, apără în instanță doi membri ai Platformei, pe Sergiu Cebotari și Gheorghe Petic.

Amintim că nu este prima dată când Angela Istrate se plânge de faptul că e atacată de oamenii lui Năstase. În perioada electorală, aceasta spunea că este prin diferite mijloace intimidată pentru a nu face concurență candidatului blocului ACUM, Liviu Vovc. Avocata a spus că oamenii lui Năstase au rupt de mai multe ori banerele electorale și au agresat-o nu doar pe ea dar și familia.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share