Alte știri

FOTO // Avocatul Poporului, Mediacritica și Stop Fals nu văd fake-news-urile politice în care sunt implicați și copiii!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu părere de rău, Avocatul Poporului și latrinele de media Mediacritica și StopFals.md, ultimele fiind patronate de pretinsele asociații de presă din Republica Moldova, nu văd fake-news-urile politice în care sunt implicați și copiii!

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Nu știu cum se face, dar aceste latrine menționate mai sus, finanțate cu milioane de Ambasada SUA și prin alte programe din UE, nu reacționează niciodată atunci când fake-urile nu sunt despre Maia Sandu. Iar cazul de mai jos este încă un exemplu regretabil.

Evident, nu reacționează nici Avocatul Poporului Maia Bănărescu, pentru că nu are voie să o supere pe Maia Sandu și nici să critice PAS. Fotoliul de sub fundul dnei este scump, deci trebuie să tacă și să închidă ochii la multe cazuri, în special la utilizarea masivă a copiilor în campania electorală a PAS.

Fake-news-ul este lansat pe un site afiliat PAS. Pe acest portal, sub umbrela sintagmei “satiră”, sunt publicate foarte multe știri false sau atacuri la adresa unor politicieni, cu excepția PAS și Maia Sandu. De ce? Răspunsul este unul foarte clar, ba chiar condamnabil!

Dnă Avocat al Poporului, latrinele menționate, poate reacționați și ieșiți de sub jugul PAS și al Maiei Sandu? Sau aveți nevoie de învoire de la Ambasada SUA?

Dacă nu vă place judecata mea, vă rog să vă uitați la această imagine și să judecați singuri:

Autor: Corneliu Gandrabur

loading...

Comments are closed.