FOTO // Blocul politic „Victorie” a organizat o sărbătoare grandioasă pentru copiii din Comrat: „Noi demonstrăm nu prin vorbe, ci prin fapte”

Blocul politic „Victorie” a organizat o sărbătoare grandioasă cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului în scuarul central din Comrat. La aceasta au participat peste cinci mii de copii împreună cu părinții lor.

„Dragi copii, voi sunteți cea mai valoroasă comoară a noastră, bucuria și inspirația noastră. Vă iubim și vom face întotdeauna tot ce e mai bun pentru voi! Sărbători fericite, dragii mei! Să vă distrați astăzi din inimă!”, s-a adresat oaspeților Ilan Șor, liderul Blocului politic „Victorie”.

O mulțime de surprize au fost pregătite pentru locuitorii orașului. Printre acestea – un flash mob din partea animatorilor, un spectacol de magie, un show colorat și un concert festiv. De asemenea, copiii au putut lua parte la spectacolul interactiv „Copiii în Țara Minunilor” împreună cu Alice, Pisica Cheshire, Regina Roșie și alte personaje preferate.

„Dragi copii! Sunteți mândria noastră! Sunteți viitorul nostru! Și vom face totul pentru a vă asigura o copilărie fericită. Fiecare copil din Găgăuzia este unic și talentat. Noi vă vom susține toate aspirațiile, vă vom ajuta să vă descoperiți potențialul și, desigur, vă vom înconjura cu dragoste și grijă”, i-a felicitat pe oaspeții sărbătorii Bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul.

„Copiii sunt bucuria, speranța și, fără exagerare, sensul vieții. Fețele voastre fericite este ceea ce-și doresc să vadă adulții. Sănătate și succese!”, a declarat Alexandr Suhodolski, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

„Sperăm că veți ține minte această sărbătoare, aceste emoții pentru totdeauna! Tot ce avem mai frumos în noi și în viața noastră. Să nu vă părăsească niciodată credința în miracole și în bunătate, să fiți sănătoși și fericiți”, a adăugat Ilie Uzun, prim-vicepreședintele Comitetului executiv al Găgăuziei.

„Astăzi râdeți mult, dansați și cântați. Vă doresc să păstrați această lejeritate și spirit lipsit de griji mulți ani de acum înainte. În ceea ce ne privește, vom încerca să creăm condițiile necesare pentru ca fiecare dintre voi să crească într-o atmosferă de dragoste, respect și susținere”, a declarat Victor Petrov, vicepreședintele Comitetului executiv al Găgăuziei pentru probleme sociale.

Toți copiii prezenți la festival au fost serviți cu bunătăți – 5000 de porții de înghețată și o cantitate imensă de popcorn. Conform tradiției, toate dulciurile de la Ilan Șor și Blocul „Victorie” au fost gratuite.

„Noi demonstrăm nu prin vorbe, dar prin fapte că lucrăm pentru copii. Au fost construite sute de terenuri de joacă, cel mai mare parc pentru copii din țară – OrheiLand. În curând, va fi încă unul – Găgăuziyaland”, a spus Ilan Șor în discursul său.

Total
0
Shares
Total
0
Share