Economic

(foto) BMW lansează o trotinetă electrică ce poate rula cu 20 de km/h

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai simplă de întreţinut şi mai confortabilă pentru utilizare în urbe, BMW anunţă lansarea câtorva vehicule compacte, printre care şi o trotinetă electrică. Aceasta va fi disponibilă la comandă din septembrie, în timp ce restul produselor există deja la unii dealeri.

Bavarezii spun că o nouă tendință vine în lumea mobilității electrice în acest an: e-trotinetele. Aceasta reprezintă forma inteligentă a transportului zilnic și motivul pentru care BMW Lifestyle îşi va extinde gama de produse făcute în colaborare cu firma Micro.
 

Noul BMW E-Scooter îşi va duce conducătorul la destinaţie chiar mai repede, datorită autonomiei sale de 12 kilometri şi a vitezei sale maxime de 20 de km/h. Două sisteme de frânare separate și lumini frontale/posterioare încorporate vor asigura siguranța necesară pe drum. Și, această trotinetă ușoară (cântărește doar nouă kilograme), încă se mândrește cu un design menit să economisească spaţiu pentru că se poate plia.

 
De propulsie răspunde un mic motor electric de 150 W şi o baterie litiu-ion, care sunt integrate în roata din spate şi în placa de suport a picioarelor. Se menţionează că este nevoie de doar două ore pentru a reîncărca complet acumulatorii. Trotineta este vopsită într-un negru mat, culoare care scoate în evidenţă cu succes logoul mărcii.
sursa: AutoBlog
BMW lansează o trotinetă electrică ce poate rula cu 20 de km/h, masini electrice, bicicleta, noile tehnologii, 
loading...

Comments are closed.