Social

(Foto) Cadouri și zâmbete de copii: Edelweiss a dat startul campaniei de Crăciun, la grădiniţa ,,Fluturaş” din Criuleni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ,,Edelweiss” este ajutorul lui Moş Crăciun şi merge cu daruri la copii. Picii de la grădiniţa ,,Fluturaş”, din satul Micleşti, raionul Criuleni, s-au organizat din timp şi i-au scris Moşului ce îşi doresc să primească de sărbători. Povestea lor i-a impresionat pe cei de la Edelweiss, aşa că echipa lui Vlad Plahotniuc a fost prima care a dat startul campaniei de Crăciun.

,,Am venit aici deoarece ştiam că suntem aşteptaţi, copiii din această instituţie au scris o scrisoare Fundaţiei, împreună cu doamna director, prin care ne-au solicitat să le aducem împreună cu Moş Crăciun jocuri educative, dulciuri şi să ne bucurăm împreună de o sărbătoare frumoasă.”, spune Lidia Cucoş, director-executiv al Fundaţiei ,,Edelweiss”.

Micuţii s-au bucurat cel mai mult de bradul uriaş, pe care l-au împodobit împreună cu reprezentanţii Fundaţiei. Sub pom au fost aranjate, cu grijă, zeci de jocuri distractive şi educative, dar şi multe jucării. Un alt dar care i-a entuziasmat a fost un tobogan de care abia se puteau dezlipi. Nici Moş Crăciun nu putea lipsi de la sărbătoare.

Odată cu noile jucării, picii spun că de acum au un motiv în plus să îşi dorească să vină la grădiniţă. ,,Îmi plac jucăriile ca grădiniţa, aşa de tare”, ,,Am primit ciocolate, bomboane, jucării am mai primit. Super!”, ,,Oaspeţi, mulţumim pentru cadouri, vă mai aşteptăm la anul celălalt”, au fost doar câteva dintre replicile celor mici.

Conducerea grădiniţei afirmă că le vor fi de mare folos darurile primite din partea lui Vlad Plahotniuc. ,,Sunt nişte jucării bine-venite, pe care le-am primit astăzi în dar de la Fundaţia Edelweiss. Sunt nişte jucării utile, care ne vor servi ca proces educativ de calitate în cadrul grădiniţei şi a activităţilor de zi cu zi”, spune directoarea Maria Butucel. Şi primarul din localitate a fost prezent la sărbătoarea din grădiniţa Fluturaş. ,,Văzând chipul acestor minunaţi copii, plini de zâmbet, plini de bucurie, ne motivează ca să facem cât mai multe investiţii în aceşti copilaşi pentru că ei sunt viitorul nostru”, declară primarul Iurie Buga.

Aceasta a fost prima acţiune a Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc ,,Edelweiss” din cadrul tradiţionalei campanii de Crăciun şi echipa aşteaptă cu nerăbdare să ajungă la cât mai mulţi copii din toată ţara.

loading...

Comments are closed.