Alte știri

FOTO // Candu anunță că PAS și PRO Moldova și-au unit staff-urile electorale, la Sângerei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrian Candu, președintele formațiunii PRO Moldova, anunță că PAS și formațiunea sa și-au unit staff-urile electorale din Sângerei, după o ședință comună, informează Telegraph.md

Candu a publicat și câteva imagini de la întâlnirea staff-urilor cu electoratul din raionul Sângerei, dar și o fotografie de la o pretinsă ședință la care s-ar fi votat această contopire electorală.

Din imaginile publicate de Candu, aflăm că alături de oamenii PRO Moldova au fost prezenți Natalia Gavriliță, ex-ministru al Finațelor în Guvernul Maia Sandu, precum și Gheorghe Ichim, președintele PAS Sângerei, acesta fiind și în echipa de bodyguarzi ai șefei PAS.

Pe de altă parte, Oleg Cernei, consilier PAS în Consiliul raional Sângerei, spune că anunțul lui Candu este o manipulare, iar o ședință comună PRO Moldova – PAS Sângerei nu ar fi avut loc.

“Manipulare crasă. Care ședință comună? Nu a avut loc nicio ședință comună cu nimeni. Mint cu nerușinate cei de la PRO Moldova. A fost o intalnire la Rădoaia, și au luat aceste poze și scriu baliverne. Întâlnirea cu alegătorii din Rădoaia, sunt cele 3 poze și ultima este de la o ședință a lor, care au fost plasate la un loc ca să creeze impresia că este același lucru”, ne-a transmis Cernei.

loading...

Comments are closed.