Alte știri

(foto) Cât costă să fii vecinul reginei Elisabeta? Un britanic își vinde casa cu o sumă uriașă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un britanic își vinde penthouse-ul situat în apropierea Palatului Buckingham din capitala Marii Britanii cu 8,95 milioane de lire sterline. În anunțul de vânzare se spune că apartamentul are vedere perfectă spre locuința din Londra a reginei.

Apartamentul cu trei dormitoare are camere spațioase, vedere spectaculoasă la Palatul Buckingham, precum și o terasă pe acoperiș. Penthouseul luxos situat în clădirea Nova, are o baie elegantă, bucătărie modernă și zonă de living confortabilă, scrie Libertatea.ro

„Acest apartament penthouse este unic și este situat în centrul Londrei, cu cele mai frumoase priveliști din oraș spre Palatul Buckingham, Belgravia și dincolo de ele”, se arată în anunțul de vânzare. Apartamentul, proiectat de Morpheus London, este situat la etajul 12 al clădirii și este construit pe nouă nivele plus o terasă.

Clădirea oferă facilități pentru proprietari, inclusiv un cinematograf, un centru de afaceri și concierge de 24 de ore. Clădirea Nova este situată la câțiva pași de Palatul Buckingham și de Belgravia.

loading...

Comments are closed.