(foto) Câteva sute de locuitori ai suburbiilor din municipiul Chișinău au aderat la Partidul ȘOR

Ilan Șor, partidul ȘOR, oameni din Chișinău au aderat la partidul ȘOR, partide politice de la Chișinău, suburbiile municipiului Chișinău

Familia Partidului Politic ”ȘOR” este în continuă creștere. Este vorba de 200 de persoane care au aderat la formațiunea politică, în cadrul deschiderii organizației locale din orășelul Cricova, suburbie a municipiului Chișinău.

Carnetele de membru le-au fost înmânate de liderul partidului, Ilan Șor, care a declarat că membrii de partid sunt cea mai importantă verigă a partidului pe care se pune preț. Și asta pentru că doar cu ajutorul lor, partidul își poate realiza promisiunuile făcute alegătorilor. În acest sens, Ilan Șor le-a dorit noilor membri perseverență în activitatea pe care o vor desfășura și dorință în realizarea obiectivelor înaintate de Partidul ”ȘOR”.

În discursul său, președintele formațiunii politice a felicitat noiii membri și i-a asigurat că nicio persoană care face parte din Partidul ”ȘOR” nu va regreta niciodată că face parte din formațiunea politică. Mai mult, Ilan Șor a menționat că Partidul ”ȘOR” este unicul care se gândește la oameni și face tot posibilul pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale oamenilor din Moldova.

În acest sens, Ilan Șor a precizat că în prezent, partidul implementează un șit de proiecte sociale, menite să vină în susținerea cetățenilor și să le facă viața mai ușoară.

Unul dintre proiecte este și deschiderea a peste 100 de magazine sociale, unde persoanele cu u venit modest pot procura produse alimentare și d eprima necesitate la preț redus cu peste 25% față de alte unități comerciale.

La solicitarea cetățenilor, ieri un magazin social a fost deschis și în orășelul Cricova. De acum încolo, beneficiarii de carduri sociale vor putea face economii.

În prezent, Partidul Politic ”ȘOR” numără peste 1600 de organizații locale. La fel, pe tot teritoriul țării sunt deschise organizații teritoriale. Partidul ”ȘOR” este unul dintre cele mai tinere formațiuni de pe arena politică din țară. Cu toate acestea, grație proiectelor sociale și de infrastructură de pe întreg teritoriul țării, partidul numără în prezent în jur de 60 de mii de membri.

Total
0
Shares
Total
0
Share