FOTO // Cavcaliuc, din nou, schimbă regulile și stereotipurile politicienilor. Unde a încheiat campania electorală

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, din nou, nu merge după reguli în politică și schimbă stereotipurile celorlalți politicieni. Este unicul lider politic care a încheiat campania electorală nu citind rapoarte și încercând să se laude cum au făcut toți ceilalți, dar la întâlnire cu cetățenii noștri din diasporă.

„Chiar dacă campania electorală este pe ultima sută de metri, întâlnirile cu cetățenii continuă”, a scris liderul PACE pe pagina sa de Facebook, postând mai multe poze, fiind înconjurat de susținătorii săi din Franța.

Liderul formațiunii, Gheorghe Cavcaliuc împreună cu vicepreședintele partidului, Valentina Geamănă și președintele OT Bălți, Ion Straciuc, au încheiat întâlnirile cu moldovenii stabiliți peste hotare, care își exprimă susținerea totală pentru programul și inițiativele PACE.

Conaționalii noștri Franța spun că politicienii până acum au mințit diaspora, folosindu-le votul pentru a ajunge la putere, după care imediat au uitat de promisiuni.

Oamenii spun că PACE și Gheorghe Cavcaliuc sunt ultima speranță pentru schimbare acasă.

Menționăm că Partidul Acasă Construim Europa, condus de Gheorghe Cavcaliuc, devine tot mai popular în diasporă. Fiind un partid recent apărut pe arena politică, PACE se poziționează mai bine decât și-ar fi dorit unii concurenți electorali. Într-un timp record, PACE numără peste 25.000 de membri și ocupă numărul 1 în buletinele de vot pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Total
0
Shares
Total
0
Share