Alte știri

FOTO // Ce au descoperit medicii din Iași în zona genitală a unei femei întrece orice imaginație

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întâmplare halucinantă în Iași, acolo unde pacientă care a fost operată în urmă cu 30 de ani a depus o reclamație la Colegiul Medicilor. Femeia respectivă a reclamat o situație anormală în anul 2013, iar peste câțiva ani a primit răspuns și de la Colegiul Medicilor din București.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cu șase ani în urmă, femeii i s-a făcut rău și a descoperit că a trăit cu un… ac în zona genitală din momentul în care a fost operată, cu 30 de ani în urmă. Femeia acuză că acul i-a fost uitat în organism după acea intervenție chrurgicală.

„Când m-a deschis, a intrat în panică, m-a lăsat cu asistenta şi cu un doctor rezident şi «a fugit» după exprimarea asistentei, fiind anesteziată local, eu am auzit tot ce se vorbeşte. A venit după câteva minute cu un doctor mai în vârstă şi i-a explicat cu amănunte doamnei doctor Iancu cum să procedeze“, se menţionează în reclamaţia femeii către Colegiul Medicilor, poytivit informațiilor furnizate de ziaruldeiasi.ro.

Ce spune Colegiul Medicilor: ”Nici nu am avut vreodată în spital ace drepte pentru sutură”

În răspunsul primit de la Colegiul Medicilor se precizează că – în timpul intervențiilor chirurgicale – nu se folosesc ace drepte, ci numai ace curbe.

„În timpul intervenţiilor noastre din sfera pelvină nu se folosesc ace drepte, ci numai ace curbe, nici nu am avut vreodată în spital ace drepte pentru sutură. În concluzie, este dificil de a face legătură cauzală între imaginea radiologică prezentată în copie xerox, simptomele declarate de sesizantă şi operaţia care a avut loc cu 23 de ani în urmă“, se menţiona atunci în răspunsul oferit de Colegiul Medicilor Iaşi.

loading...

Comments are closed.