Social

(Foto) Ce cadou a primit Xenia Delia de la soțul său, Ossama al Sharif, de Ziua Indrăgostiților!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Îndrăgostiții de pretutindeni au celebrat pe 14 februarie ziua iubirii, iar Xenia Deli nu este o excepție. Doar că în acest an, alături de ea soțul ei a sărbătorit și micuța Anastasia.

Dacă cele mai multe dintre femei au primit în dar câte un buchet de flori, modelul basarabean și fetița ei, au avut parte de o surpriză frumoasă: o cameră întreagă de flori, cu mai multe buchete imense de lalele, trandafiri și baloane, toate în culoarea dragostei.

Xenia le-a lăsat urmăritorilor săi de pe Instagram un mesaj emoționant: „Este cea mai fericită sărbătoare de Sfântul Valentin din viața noastră: o avem pe mica noastră prințesă pentru a ne bucura de viață și a fi fericiți! Vă iubesc la infinit!”. Impresionată de gestul bărbatului, fotodelul a mai scris „Tăticul nostru a înnebunit!”.

Nu este pentru prima dată când Ossama își surprinde frumoasa lui soție cu baloane și flori, dar de fiecare dată modelul rămâne încântat și se declară extrem de fericită.

Ce cadou a primit Xenia Delia de la soțul său, de Ziua Indrăgostiților, 14 februarie 2019 republica moldova, flori pentru femei, Ossama al Sharif xenia deli, iubire familie fidelitate 
loading...

Comments are closed.