Alte știri

FOTO // Cel puțin 52 de morți în urma unui incendiu la o fabrică din Bangladesh. Muncitorii au sărit de la etaj pentru a se salva

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu izbucnit la o fabrică de alimente și băuturi din Rupganj, Bangladesh, a dus la moartea a cel puțin 52 de persoane. Alți 30 de oameni sunt răniți. Potrivit unui oficial al departamentului de pompieri din zonă, focul s-a aprins deoarece substanțele chimice și materialele plastice foarte inflamabile au fost depozitate în interior, relatează South China Morning Post.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cele 52 de persoane care au murit în incendiu au fost prinse în flăcări. Mulți dintre muncitorii care se aflau în fabrică au sărit pe geam de la etajele superioare pentru a-și salva viața, a precizat poliția.

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite și sute de rude și prieteni, dar și alți muncitori ai fabricii care se aflau în timpul liber au ajuns la locul tragediei și au așteptat în fața fabricii de alimente.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit la parterul clădirii şi s-a extins şi la etajele fabricii. Pentru moment, autoritățile nu au confirmat cauzele producerii focului.

Pompierii au intervenit cu 18 echipaje și, potrivit șefului echipei de salvatori, motivul exact pentru care incendiul s-a produs în fabrica de alimente va fi stabilit abia după ce flăcările vor fi complet lichidate. Aceștia au salvat 25 de persoane de pe acoperișul fabricii.

„După ce focul va fi controlat, vom efectua o operațiune de căutare și salvare în interior. Apoi, putem confirma orice alte victime, dacă este cazul „, a declarat Debashish Bardhan, purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri.

loading...

Comments are closed.