Alte știri

FOTO // Cinci afgani au încercat să intre ilegal în Ungaria, ascunși în camionul unui moldovean

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Borș I și Vărșand au depistat unsprezece cetăţeni din Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În data de 12.07.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș I, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean moldovean, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Republica Moldova. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilier, accesorii mobilier și materiale textile pe ruta Bulgaria -Belarus, scrie echipa.md

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, cinci cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 17 și 37 de ani, solicitanți de azil în România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

loading...

Comments are closed.