(foto) Cine este focoasa blondă care a intrat mai nou în grații lui Vladimir Putin?

viata personala vladimir putin, cine este focoasa blondă care a intrat mai nou în grații lui Vladimir Putin, Victoria Lopyreva

Victoria Lopyreva (34 de ani) nu este doar ambasadorul FIFA World Cup 2018. Potrivit Page Six, vedeta de televiziune ar fi în relaţii apropiate cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Divorţat din 2014 – după ce căsătoria cu Lyudmila Shkrebneva s-a consumat, la capătul a 30 de ani -, Putin (65 de ani) ar fi devenit în ultimele luni foarte apropiat de Victoria Lopyreva. Miss Rusia în 2003, aceasta a impresionat ulterior prin inteligenţa sa, devenind prezentatoare tv, actriţă, dar şi bloggeriţă. E un formator de opinie important în Rusia, pagina sa de Instagram, de exemplu, fiind urmărită de 1,8 milioane de oameni.

Ea a fost desemnată ambasador al Cupei Mondiale din Rusia, din această vară, urmând să promoveze imaginea şi tradiţiile din zona Rostov – Don, dar şi beneficiile sportului pentru organism şi pentru o viaţă sănătoasă. Numirea ei nu a surprins pe nimeni, însă sursa citată notează că un cuvânt greu de spus ar fi avut şi Putin, care este vrăjit de farmecul blondei de 34 de ani.

“Fostă miss Rusia, Victoria e una din noile favorite a lui Putin”, a notat şi maxim.com, în urmă cu doar câteva zile.

vladimir putin, Victoria Lopyreva (34 de ani ambasadorul FIFA World Cup 2018

ambasadorul FIFA World Cup 2018, Victoria Lopyrevam vladimir putin rusia

Ambasadorul FIFA World Cup 2018 i-ar fi intrat în graţii lui Vladimir PutinTelegraph notatează că Victoria a fost căsătorită până în 2015 cu Fedor Smolov, un fotbalist cunoscut, care a evoluat în trecut la Dinamo Moscova şi Feynoord.

Total
0
Shares
Total
0
Share