Social

(foto) Cine este Svetlana Tizu, una dintre judecătoarele de la Curtea de Apel Chişinău, vizată de percheziţii?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, Centrul Național Anticorupție a efectuat percheziții la mai mulți judecători, în urma cărora au fost reținuți 5 dintre aceștia, toți 5 fiind femei. Una din judecătoarele reținute este Svetlana Tizu, cunoscută ca fiind cea mai sexy judecătoare, nimerind chiar și în presa internațională datorită pozelor extravagante.

Glamour și ținute sumare, asta afișează pe profilul său de pe o rețea de socializare Svetlana Tizu, una dintre judecătoarele reținute astăzi de către ofițerii CNA. Femeia pozează îndrăzneț în ipostaze provocatoare, pe motocicletă într-un aeroport, dar și la petreceri, îmbrăcată în ținute sumare.

Judecătoarea din Republica Moldova Svetlana Tizu a ajuns în atenția presei internaționale, datorită pozelor sale provocatoare postate pe Facebook. Portalul britanic Daily Mail o cataloghează drept „cea mai sexy magistrată din lume”.

Pozele sale extravagante nu sunt unicul motiv pentru care Tizu a ajuns în presă. În anul 2017, aceasta a fost filmată în timp ce se plimba cu Anatolie Țurcan, membru al Consiliului Superior al Magistraturii în timpul orelor de muncă. Pe atunci, presa pomenea despre o posibilă idilă a lor din cauza faptului că au fost filmați ținându-se de mână.

Un fapt interesant despre care a scris presa în 2015 este că după ce a fost numită în funcție, dânsa a apreciat paginile Prim-ministrului de atunci, Vlad Filat, dar și fostului Ministru al Justiției, Oleg Efrim.

În 2016, magistrata a avut un salariu de 181 169 lei, puţin peste 15 mii de lei pe lună. Potrivit declarației de avere pentru anul 2017, magistrată are trei mașini, dar trăiește la gazdă.

loading...

Comments are closed.