Politic

(foto) Circa 300 de oameni continuă să blocheze circulația din centrul Chișinăului. Manifestația PAS cu DA a eșuat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

La Chișinău continuă demonstrația opoziției anti-guvernamentale. Circa 300 de oameni continuă să blocheze circulația din centrul Chișinăului, în fața monumentului lui „Ștefan cel Mare”.

Partidele de opoziție PAS, Platforma DA și PLDM au chemat la protest cetățeni din diverse localități ale țării, din diasporă și activiști civici. Dacă în timpul zilei se adunaseră câteva mii de manifestanți în Piața Marii Adunari Naționale (PMAN), la ora 16.45 rămăseseră doar câteva sute (foto cu drona mai jos).

Acțiunile organizate astăzi de Andrei Năstase, Maia Sandu și activiștii civici afiliați lor, au fost interpretate de către comentatorii politici de la Chișinău ca un început de campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Amintim că în paralel cu acest așa-zis protest s-a mai desfășurat încă o manifestație stradală, tot în PMAN, organizată de Partidul ȘOR.

300 de oameni continuiă să blocheze circulația din centrul Chișinăului. Manifestația PAS cu DA a eșuat, andrei nastase, maia sandu, 26 august pman, acum

loading...

Comments are closed.