FOTO // Clubul “Vârsta de Aur” revine la Orhei cu un nou format: ”Îi mulțumim domnului Ilan Șor că nu uită niciodată de noi și ne surprinde plăcut cu ocaziile speciale!”

Duminica trecută, Casa de Cultură din Orhei a găzduit lansarea unui nou format al proiectului “Clubul Vârsta de Aur”, o inițiativă dragă lui Ilan Șor și dedicată cetățenilor care au atins “vârsta de aur”.

Într-o atmosferă emoționantă și caldă, seniorii au vizionat un film, au socializat și și-au împărtășit poveștile de viață.

Noul format al Clubului “Vârsta de Aur” are ca scop oferirea pensionarilor oportunități de socializare, distracție, odihnă și petrecere a timpului liber. Inițiativa lui Ilan Șor este o modalitate de a onora și aprecia experiența și înțelepciunea generației în etate, care a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea comunității.

La evenimentul de lansare au participat primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, și viceprimarul Cristina Cojocari.

“Sunt încântată să văd o participare atât de numeroasă. Asta demonstrează că proiectele lui Ilan Șor vizează nevoile reale ale comunității. Suntem obligați să oferim sprijin persoanelor în etate și o facem constant, pentru că ne preocupă bunăstarea dumneavoastră”, a declarat Tatiana Cociu.

Viceprimarul Cristina Cojocari a salutat renașterea tradiției de a reuni seniorii în cadrul Clubului “Vârsta de Aur”:

“Socializarea este esențială pentru a vă simți parte a unei comunități. Ne propunem să continuăm organizarea acestor întâlniri, oferindu-vă șansa de a crea legături solide și noi prietenii. Vom face tot ce ne stă în putință ca să vă simțiți bine împreună.”

Cei prezenți au apreciat inițiativa și i-au mulțumit lui Ilan Șor pentru grija constantă:

“Ne simțim mereu protejați și răsfățați. Îi mulțumim domnului Ilan Șor că nu uită niciodată de noi și ne surprinde plăcut cu ocaziile speciale. Suntem recunoscători pentru această inițiativă”, a declarat o pensionară.

“Nu ne mai simțim singuri și triști. Cu ajutorul lui Ilan Șor, reușim să petrecem timpul frumos împreună. Avem pasiuni și interese comune, iar astfel de evenimente ne reunesc și ne îmbunătățesc starea de spirit”, a declarat un participant la eveniment.

Astfel de întâlniri cu seniorii se organizează periodic la Orhei, demonstrând importanța solidarității și sprijinului reciproc între generații.

Noul format al Clubului “Vârsta de Aur” se alătură altor proiecte dedicate persoanelor în etate, lansate de Ilan Șor de-a lungul timpului, precum Clubul “Vârsta de Aur” care organiza petreceri pentru seniori în diverse localități din țară.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share