Social

(FOTO) Colectare de scrisori pentru Moș Crăciun și șansa pentru o familie de a câștiga o călătorie de vis în Laponia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa Skoda Moldova împreună cu PiațaAuto.md, Petrom Moldova și producătorul ceh de automobile Skoda, au inițiat o campanie inedită, colectarea scrisorilor pentru Moș Crăciun al copiilor inclusive din Moldova și transportarea acestora direct la cercul Arctic, în Laponia.

În cadrul campaniei de colectare a scrisorilor pentru Moș Crăciun, există posibilitatea ca unul din copii împreună cu familia sa, să meargă în această călătorie nemaipomenită și să înmâneze personal scrisoarea sa, adevăratului Moș Crăciun.

Scrisorile sunt colectate în peste 80 de puncte din toată țara. După ce vor fi colectate toate scrisorile, va avea loc o tragere la sorți care va desemna învingătorul. Copilul care va câștiga în cadrul tragerii la sorți nu va merge singur în Laponia. Acesta va putea fi însoțit de familia sa, dar numărul de membri ai familiei nu trebuie să depășească numărul de 4 persoane, adică 2 maturi și un frate sau o soră a copilului. Vârsta celor care pot participa la acest concurs este între 2-14 ani.

Mai jos puteți vedea traseul proiectului dat:

Sursă imagine Ciprian Mihai

Scopul expediției e de a duce Moșului scrisorile copiilor din Moldova și de a aduce înapoi puțin din Magia Crăciunului, inclusiv pentru copiii mai puțin norocoși. anul acesta vom organiza cea mai mare expediție din această serie.

Călătoria de Crăciun nu sunt la prima ediție, anul acesta, cu un echipaj mare mare, multinațional, se va porni din diferite puncte ale Europei, pentru a străbate mai mult de 20 000 de km în 13 țări. Se va ajunge în extremele geografice ale continetului și cele aproape 3 săptămâni de expediție vor culmina cu un eveniment deosebit în Rovaniemi, la Casa lui Moș Crăciun.

Campania de transportare a scrisorilor devenit deja o tradiție frumoasă pentru echipa de aventurieri moldoveni. Din 2013 aceștia colectează scrisori și desene ale copiilor moldoveni pentru a le înmâna lui Moș Crăciun. În fiecare an, evenimentul este tot mai popular, iar numărul de doritori de a fi auziți de către Moș Crăciun este în continuă creștere.

Anul acesta, scrisorile vor fi transportate către Moș Crăciun în unul din din noile automobile Skoda Karoq.

Sursă poze: PiataAuto.md, Realitatea.md, Facebook.

loading...

Comments are closed.