Externe

FOTO: Coloana oficială a ambasadorului Republicii Populare Chineze implicată într-un accident rutier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două maşini din coloana oficială a ambasadorului R.P. Chineze în România, Jiang YU, au fost implicate vineri, 25 octombrie, într-un accident de circulaţie produs în localitatea Buciumi, judeţul Maramureş. Din primele informaţii, nicio persoană nu a fost rănită, scrie adevarul.ro.

Potrivit martorilor, calea maşinilor care făceau parte din coloana oficială a ambasadorul R.P. Chineze în România, Jiang YU a fost tăiată de o autoutilitară. În urma accidentului de circulaţie, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Din primele verificări s-a constatat că un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Buciumi, a pierdut controlul unei autoutilitare, a pătruns pe contrasens unde a acroşat două autoturisme dintr-o coloană oficială care se deplasau din sens opus. Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Ambasadorul R.P. Chineze în România, Jiang YU, se află în judeţul Maramureş pentru a participa la o întâlnire cu mediul de afaceri în perspectiva unor viitoare proiecte de colaborare. Întâlnirea are drept scoă derularea de proiecte comune, dezvoltarea unor activităţi economice durabile, crearea unui mediu care facilitează încheierea de parteneriate echitabile şi evidenţierea oportunităţilor investiţionale pentru judeţul Maramureş. Întâlnirea, care se desfăşoară pe durata a trei zile, cuprinde şi o serie de vizite la obiectivele cultural-turistice din judeţul Maramureş.

loading...

Comments are closed.