Alte știri

(foto) Condiții groaznice de transportare a cărnii! Igiena e un termen total străin pentru acești oameni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe o publicație on-line au apărut mai multe poze în care este surprinsă „tehnologia” de transportare a cărnii. Din poze este clar că despre igienă nici măcar nu se pomenește, carnea prin intermediul unor cărucioare este „aruncată” dintr-o mașină în alta.

Autorul postării spune că pozele au fost făcute în apropierea unui supermarket de pe strada Decebal din sectorul Botanica al capitalei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Menționăm că Agenția Națională pentru Securitatea Alimentelor demarează o campanie de luptă contra păstrării produselor în condiții antisanitare. Un ultim exemplu a fost când polițiștii împreună cu angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), au efectuat un control inopinat la două întreprinderi din raionul Criuleni, specializate în procesarea cărnii, fabricarea mezelurilor și afumărurilor. În urma controalelor, 4 tone de carne de porc și vită fără indicarea marcajului, termenului de valabilitate, 35 kg cu termen expirat și 1800 de ouă fără acte de proviniență și certificatul sanitar veterinar. Toate produsele stricate au fost nimicite.

loading...

Comments are closed.