Politic

(Foto) Constantin Țuțu a participat la sfințirea noilor troleibuze de la Durlești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luni, 4 februarie, au fost lansate cele cinci troleibuze noi de pe ruta 35, care vor circula din și spre orășelul Durlești spre centrul Capitalei. La eveniment a luat parte și candidatul pe circumscripția nr. 33 (suburbiile Sîngera, Trușeni și Durlești) Constantin Țuțu, care a tăiat panglica festivă.

„Atunci când autoritățile publice locale conlucrează cu cele centrale, au de cîștigat oamenii! Și mă bucur că în ultimul timp am avut o colaborare foarte bună cu Primăria Municipiului Chișinău, cu Primăria orașului Durlești, iar drept rezultat, astăzi am putut inaugura ruta de troleibuz numărul 35. Cu siguranță locuitorii acestei suburbii aveau nevoie de această rută de troleibuz, iar pe viitor ne propunem să aducem și altele. Pentru că un oraș confortabil, presupune în primul rând și un sistem de transport modern. Faptele bune vor continua”, a spus Constantin Țuțu.

Chiar dacă unii internauți l-au criticat pe candidatul PDM pentru participarea la acest eveniment, el este de părere că pentru oameni contează faptele, nu vorbele. Pentru locuitorii din Durlești contează de acum încolo vor putea circula spre centrul Chișinăului în condiții europene.

Amintim că anterior au fost lansate rute de troleibuz fără fir spre Aeroport, spre satul Sângerea, spre satul Trușeni și spre Stăuceni, iar în curând va fi lansată și o rută de troleibuz spre orașul Ialoveni. Prețul unui bilet de călătorie este standart, 2 lei.

loading...

Comments are closed.